Avís Legal

Home / Avís Legal

 

El lloc web i el domini www.hospitalveterinaribalmes.com corresponen a L’AIF, SLP (en endavant Hospital Veterinari Balmes), amb CIF B58505181, domiciliada a Balmes, 81, tel. 934539879, a / e hospitalveterinaribalmes@gmail.com.

Figura inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics,  pertanyen a Hospital Veterinari Balmes, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. Hospital Veterinari Balmes presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Hospital Veterinari Balmes n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Hospital Veterinari Balmes, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de Hospital Veterinari Balmes ni dels clients de Hospital Veterinari Balmes sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a hospitalveterinaribalmes.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Hospital Veterinari Balmes actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Hospital Veterinari Balmes manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Hospital Veterinari Balmes fins a la confirmació expressa d’una comanda.

Hospital Veterinari Balmes no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

Hospital Veterinari Balmes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca