Incontinència urinària en un Llaurador mascle de 5 anys

Incontinència urinària en un Llaurador mascle de 5 anys

El Fosc és un Llaurador molt maco, té 5 anys, i en fa 3 que pateix un problema greu d’incontinència urinària. Se li escapa l’orina a totes hores. Allà on va deixa gotetes d’orina i ell queda humit per l’orina que se li escapa. És una situació molt incòmode tant per ell com per els seus propietaris. Després de fer una sèrie d’analítiques, ecografies i una ressonància de l’aparell urinari, al fosc li hem diagnosticat un Urèter Ectòpic Intramural del costat esquerre. L’urèter, no porta l’orina a la bufeta urinària, sinó que la sobrepassa i l’aboca directament a la uretra prostàtica, perdent així el control de l’esfínter de la bufeta urinària.

Per solucionar aquest problema, hem hagut de sotmetre al Fosc a una operació complexe en la que hem fet una obertura nova de l’urèter esquerre a la bufeta urinària (Neostomia urèter-bufeta) i d’altra banda hem tancat el conducte defectuós que sobrepassa l’esfíter de la bufeta.

Després de 4 setmanes, podem dir que l’operació ha estat un èxit i al fosc ja no se li escapa l’orina. Una abraçada ben forta pel Fosc que ha estat molt valent i a la seva família.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Hospital Veterinari Balmes